lördag, mars 27, 2010

Psykoinlägg.
- läs tills den lilla texten kommer ungefär. Sedan flippar det bara ut och blir helt åt helvete ^^


Två av mina favoriter är här och det känns faktiskt mycket bättre nu än vad det gjorde igår och förut. Allting menar jag då. Jag är dock fortfarande förkyld och mina näsa vill inte sluta rinna. Det kittlas och jag nyser HEEEEELA tiden. Prosit. Earth Hour idag, vi kilade omkring i huset och drog ur alla sladdar vi hittade. Sedan blev det massa tända ljus. Vårt problem var bara det att vi gjorde pommes och att dom inte riktigt hann bli klara i ugnen när vi skulle stänga av allt så vi fuskade lite tills dom var färdiga men startade istället elen igen lite senare. Mysigt var det iallafall! Jag lärde mig ett nytt kortspel, casino heter det. Synd bara att jag suger på att räkna och sådär annars hade det säkert gått ganska bra för mig. Jag vann trots allt testomgången. Det var nog bara nybörjartur men det kan vi ignorera.
Just nu är det en helt mysko film på tv. Det är någon snubbe som håller på att bli strypt av en duschgrej. Massa vatten och grejer som stalkade honom. Jag fattar ingenting. iallafall, det var bara för att maccan började prata om den som jag var tvungen att skriva om det.
Nu är det nästan dags att ställa om klockan igen. Det betyder att klockan är typ kvart i två nu, det har jag inte lika mycket emot som det att jag ska gå upp klockan tolv imorn när det i själva verket egentligen är elva. isch isch. Vad gör man inte för tårtbuffé? Jag tänker från och med imorgon låtsas att jag är frisk och kry som en nötkärna (va? säger man så?) ända tills jag kan vara sjuk ordentligt hemma hos mamma över påsken eller nått i den stilen. Jag har ju bara tre dagar kvar på jobbet nu och det känns faktiskt lite jobbigt. Inte att vara där då utan att sluta. Helvete! nu får jag ta och sluta nysa. Jag äter ju glass, det funkar inte så! Dumma näsa.
Men jag menar, vad ska jag göra med all tid nu efteråt? Dessutom så kommer jag antagligen bli fet. Hur i hela världen ska jag kunna ersätta tusen paketlyft om dagen när jag inte måste göra det liksom? Sedan har jag tanken på att onsdagen eventuellt är sista dagen jag någonsin får se en himla massa folk som jag sett nästan varje dag nu i ett halvår. Hjälp. Det lär vara många där som jag aldrig någonsin kommer träffa igen. Inte för att jag kommer sakna alla egentligen men själva grejen liksom.
Nu är min piggelin slut och Maccan sitter här bredvid mig och fixar med sitt fotbollslag. SötSara har redan gått och lagt sig uppe i min stora säng. Undrar när vi ska joina henne. Det är lite som back in the days när Sara var duktig och gick i skolan och jag och Maccan låg hemma och var lata istället. Härliga tider. Om jag flyttar till Oslo nu ett tag så kommer jag slippa sakna honom så mycket. Problemet då är att jag kommer sakna alla andra. Att man aldrig kan få bli nöjd. Men det är väl kanske bra att man kräver mer och mer ju mer man har, skulle vi annars ha kommit vidare? Nääe, om man varit nöjd så skulle man inte ändrat på något. Varför byta ut ett vinnande koncept? Nu blidde det allsång med Winnerbäck. Undrar vad jag skulle behöva för att kunna säga att jag är nöjd.
Oj, inlägget blev lite längre än vad jag tänkt mig. Så nu slutar jag!
will be back tomorrow again I think. After I've eaten more cake than I've ever eaten before.
åhå, don't you just love my english? HAHAHA nä! nu får jag lägga av :D
Om jag överlever tårtorna imorn så hörs vi. Annars får ni komma på min begravning. Eller, just det ja. Jag ska inte ha någon. Ni får komma på mitt dödskalas och tänka lite på mig istället. Lovar att det blir tårta! :*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar